Stor skogbrannfare!

Klikk for stort bildeDet er meldt stor skogbrannfare på oransje nivå i helgen Østafjells, men lokalt for Eidskog kommune går vi i helgen helt opp på rødt nivå etter skogbrannfareindeksen.

Det er det høyeste nivået og vi ber om at dere er meget varsomme når det gjelder ild og risiko for gnistdannelse.

For mer info se mer på www.varsom.no og https://skogbrannfare.met.no/

Årets lederpris fra Norsk sykepleierforbund - Innlandet

Klikk for stort bildeLise Coucheron Krokstad, Anita Johansen og Kamilla Thue

Vi gratulerer Anita Johansen, Leder på Helsetunet med årets lederpris fra Norsk Sykepleierforbund!

28.06.21 En historisk dag i Norsk Sykepleierforbund Innlandet. Lederprisen for Innlandet fikk sin første vinner.

Årets Lederpris gikk Anita Johansen, leder på Eidskog Helsetunet på Skotterud.

Hun tildeles prisen fordi hun har et brennende faglig fokus. Er en reflektert leder, med høy etisk bevissthet. Har en åpen dør og er tilstede for pårørende og ansatte på Helsetunet. Anita er oppmuntrende og støtter opp under ansatte som ønsker kurs og videreutdanning. Anita jobber målbevisst for å øke kvalitet i tjenestene til det beste pasientene.

Forslagsstiller Lise Coucheron Krokstad. Tilstede på overrekkelsen var også Ordfører i Eidskog Kommune Kamilla Thue