Timebestilling til koronavaksine og influensavaksine på helsenorge.no

Illustrasjonsbilde

Informasjon fa Eidskog legesenter

Eidskog legesenter bruker nå Helsenorge som eportal-løsning istedenfor besøkslegen. Du logger inn på helsenorge.no med bankID.

De som har fastlege ved Eidskog legesenter kan nå selv bestille time til korona- og influensavaksinasjon ved å logge inn på helsenorge.no. Det gjelder både innbyggere i Eidskog og de som har fastlege her med bostedsadresse utenfor kommunen.

Eidskog legesenter har ansvar for å vaksinere alle innbyggere i Eidskog. Innbyggere som har fastlege i en annen kommune må ta kontakt med Eidskog legesenter per telefon 62833750 for å bestille time.

Alle innbyggere i Eidskog kommune som er 65 år og eldre vil bli ringt opp for tilbud om dose tre før jul, hvis man ikke allerede har fått vaksinen eller bestiller time selv. Dette er i henhold til regjeringens anbefaling.

Intervallet mellom dose 2 og 3 for de som er 65 år og eldre er minimum 5 måneder.

Regjeringen besluttet 12.11 at alle personer over 45 år og skal tilbys en oppfriskningsdose. I tillegg skal personer 18 år og eldre med underliggende medisinske helsetilstander som gir høy risiko for alvorlig forløp av covid-19 også tilbys en oppfriskningsdose. Merk at intervallet mellom dose 2 og 3 for personer under 65 år er minimum 6 måneder.

I Eidskog har vi begynt å vaksinere innbyggere under 65 år som har fått coronavaksine dose 2 for 6 måneder siden eller lengre.

Mer informasjon om vaksine på fhi.no: Informasjon om koronavaksine

Link til innlogging på helsenorge.no