Seniortrim siden 2005

Trimmen har en fast gjeng på rundt 15 personer fra 62 -80 år. Det er en stabil gjeng, sier instruktør Sigrid Lindkjølen. Gruppa driver med sirkeltrening denne uka, - det betyr at alle gjør ulike øvelser og bytter på etter en viss tid. Annenhver uke veksler opplegget med denne treningsformen og mattetrening. Klikk for stort bilde

Klikk for stort bildeSølvi Ilagsmoen liker å lee på kroppen. Hun ser ut som en jentunge, men påstår hun har vært med på seniortrimmen siden 2005. Trimmen her gjør godt for det meste, sier hun.

 

Vi jobber forebyggende, og som regel har denne aldersgruppa et eller annet de sliter med, kanskje en skulder eller et kne. Det er nesten enda viktigere å holde seg i form når man blir opp i åra, sier Sigrid.

 

Alle gjør øvelsene på sine premisser, og gjør de øvelsene som passer for hver enkelt. Det er også muligheter for tilrettelegging.                                                                                                                 

Klikk for stort bilde

Vi er så fornøyde med Sigrid, sier Sølvi. Hun er et fint menneske, - alltid så positiv og oppmuntrer oss hele tida.
Hun har et veldig godt treningsprogram. Dere er en veldig fin gjeng fra alle kanter av bygda, svarer Sigrid tilbake, før de tar frukt – og kaffepause. Den sosiale biten er viktig.

Klikk for stort bilde

 

Klikk for stort bilde

 

 

 

 

 

 

 

Tekst og foto: Mona Rolfsdatter Olsen