Treffpunkt i hverdagen

Klikk for stort bilde

 LHL Dagsenter i Syversbakken 35 er åpent for alle.
– Ja, du trenger ikke være medlem for å ha det sosialt sammen med oss, sier Edle Nygård, Randi Fjeld og Solvår Brenna Nyborg.

Hver mandag og onsdag fra ti til to, møtes åtte til ti personer, også mannfolk, for å ha det fint sammen. Nytte for seg gjør de også…
- Ja, vi liker å drive med håndarbeid, sier damene.  Vi maler på tre, keramikk, fiffer opp ting med decoupage, strikker, hekler, broderer, folierer og syr. Men kom gjerne med ideer til andre ting. Vi vil gjerne lære oss noe nytt.  Dagsenteret har eget utsalg med mange flotte produkter. Oppunder jul har de egen julemesse, og da får det meste av det de ha laget, bein å gå på.

Jubilerer
-Vi skal ha fest i kveld, for arbeidsstua er 30 år, forteller Randi. Neste år er laget 40 år, og fortsatt er tre av dem som startet laget med. Den ene er snart 95 år. Inntektene de får går til laget, og det er ikke bare utsalget som gir penger i kassa. LHL har to basarer hvert år, vår og høst. De er en aktiv forening som har julemiddag, ulike kurs og sommertur.  
– I sommer var vi rundt 40 på tur til Bærums Verk, - en kjempefin tur. -Ta kontakt på mail, telefon eller stikk innom, - her er alle hjertelig velkomne, sier leder Arild Westeng, som har 108 medlemmer å holde styr på.

 Tekst og foto: Mona Rolfsdatter Olsen