Teststasjon for egne innbyggere

Telefonen er åpen man - fre kl. 09.00 - 11.00 og 12.30 - 14.30

Koronatelefonen er stengt:

Kristi himmelfartsdag 13.5, lørdag 15.5, søndag 16.5 og 17.mai

All testing for innbyggere i Eidskog avtales ved å ringe koronatelefonen.

• Du får der beskjed om når du skal møte til test.
  • Ingen tester gjennomføres uten at det avtalt på forhånd.
  • Testing foregår utenfor Furulund aktivitetssenter, ved siden av Eidskog helsetun:
  • Her finner du teststasjonen ved Furulund

06.05.21 Vedr. nødvendige reiser til Sverige

Grenseteststasjonen på Magnormoen arbeider med begrensing av importsmitte.

De tester IKKE personer som ønsker en test før de reiser til Sverige for eksempel for å gjøre strengt nødvendig vedlikehold på hytta, flytte campingvogner etc.

Koronatelefonen i Eidskog eller ansatte på Grenseteststasjon kan ikke svare på spørsmål vedr  denne type reiser.

Alle henvendelser vedr grensepassering må drøftes med vakthavende politi på grensen.

Eidskog kommune ber alle arbeidsgivere i Eidskog melde ifra hvis noen av de ansatte tester positivt for covid-19 og er testet utenfor Eidskog kommune.

Dette vil underlette smittesporingen å gjør at den kan starte raskt, ring koronatelefonen ved tilfelle.

Testresultat

Det poengteres at oppdraget til grenseteststasjonen er å begrense importsmitte.
      Det anmodes derfor om at Eidskog kommunes innbyggere ringer koronatelefonen tlf 48 99 92 78 for å avtale tid om test ved Furulund.