Tyrielden Eidskog bibliotek

Biblioteket er midlertidig stengt for å unngå smittespredning.

Foreløpig er biblioteket stengt til etter påske. Informasjon om når dørene åpnes igjen, vil bli lagt ut både her på hjemmesida til kommunen og på bibliotekets Facebook-side https://www.facebook.com/Tyrielden/. Her får du også mange tips om digitale muligheter og andre saker som kan være til informasjon, inspirasjon eller glede.

Vi tilbyr nå utlån av bøker m.m., selv om biblioteket er stengt. Du kan bestille fra katalogen via nettsida https://eidskog.bib.no/cgi-bin/websok, eller du kan  bruke appen Bibliofil. Ta kontakt på e-post biblioteket@eidskog.kommune.no eller tlf. 940 17 571, hvis du vil ha hjelp eller trenger pin-kode for å logge inn. Vi tar kontakt med deg for å avtale tidspunkt for henting på utsida av biblioteket. 

 

Takk for at du ikke leverer inn bøker og annet materiell nå som det er stengt. Alle automatiske purremeldinger er skrudd av og alle lokale lån er fornyet. Hvis du har fjernlånte bøker kan det muligens komme en sms om innlevering. Den kan du se bort i fra. Transport mellom bibliotekene i Norge er stoppet inntil videre.

Fylkesbiblioteket i Innlandet har laget en fin nettløsning for formidling av digitale bibliotektjenester som vi anbefaler: https://spark.adobe.com/page/wQreh0BKnY3Qw/ 

Innkjøp av e-bøker blir prioritert og vi oppfordrer deg til å prøve appen BookBites som er gratis å laste ned. Se mer informasjon her: https://innlandetfylke.no/tjenester/fylkesbiblioteket/e-boker/

Hvis du ikke har lånekort, men ønsker å opprette det nå for å bruke de digitale mulighetene, kan du ordne deg digitalt nasjonalt lånekort selv her: https://bibliotekutvikling.no/2020/03/25/digitalt-nasjonalt-lanekort-lansert/

Trenger du tilgang til trådløst internett? Ta en tur til Skotterud sentrum og koble deg på gratis nett for alle: WiFi4EU. Det er god dekning utendørs i store deler av sentrum. 

Noen av bibliotekets planlagte arrangement blir ikke avlyst, men gjennomført ved direktesending på bibliotekets Facebook-side. For å se det som allerede er publisert, kan du se på videoene som fortsatt er tilgjengelige. 

Les mer om de ulike arrangementene på facebook

Vi selger bygdebøkene!

Hans Børli

 

 

Klikk for stort bilde

"Lesning er en bra ting - bare du ikke får bokstøv i undringens blå øyne" (Hans Børli)

 

 

 

 

 

Åpningstider Eidskog bibliotek
Dag Åpningstid
Mandag kl. 10.00 - 15.00
Tirsdag kl. 10.00 - 18.00
Onsdag kl. 10.00 - 18.00
Torsdag kl. 10.00 - 15.00
Fredag kl. 10.00 - 15.00
Lørdag kl. 12.00 - 15.00
Søndag Stengt
Meråpent - hver dag kl. 05.00-23.00

Obs! Vær oppmerksom på at åpningstider kan avvike ved arrangement, ferier, helligdager og eventuelle inneklemte dager.