Tyrielden Eidskog bibliotek

Biblioteket er midlertidig stengt for å unngå smittespredning.

Biblioteket åpent tre dager i uka fra 3. juni og inntil videre. Det vil være åpent i hele sommer. 

"Koronaåpningstider" er:

Mandag: 10-14

Onsdag: 14-18

Fredag: 10-14

Informasjon om eventuelle endringer vil bli lagt ut både her på hjemmesida til kommunen og på bibliotekets Facebook-side https://www.facebook.com/Tyrielden/. Her får du også mange tips om digitale muligheter og andre saker som kan være til informasjon, inspirasjon eller glede.

Det er mulig å bestille fra katalogen via nettsida https://eidskog.bib.no/cgi-bin/websok, eller du kan  bruke appen Bibliofil. Ta kontakt på e-post biblioteket@eidskog.kommune.no eller tlf. 940 17 571, hvis du vil ha hjelp eller trenger pin-kode for å logge inn. Bestilling kan også gjøres på telefon hvis du foretrekker det. Du får hentemelding når du kan komme og hente det du har reservert. Se åpningstida og hent når det er åpen dør.

Det er mulig å levere inn det du har lånt i boksen utenfor hovedinngangen, eller du kan komme inn og levere. Bruk gjerne selvbetjeningsautomaten. Hvis du har symptomer på luftveisinfeksjon eller påvist covid-19, ber vi deg om å vente med å levere.Transport mellom bibliotekene i Norge er nå startet opp igjen, så materialet som er fjernlånt må leveres som vanlig og nytt kan bestilles.

Studenter som skal lese til eller ha eksamen kan kontakte biblioteket for å få tilgang til rom. 

 

Fylkesbiblioteket i Innlandet har laget en fin nettløsning for formidling av digitale bibliotektjenester som vi anbefaler: https://spark.adobe.com/page/wQreh0BKnY3Qw/ 

Innkjøp av e-bøker blir prioritert og vi oppfordrer deg til å prøve appen BookBites som er gratis å laste ned. Se mer informasjon her: https://innlandetfylke.no/tjenester/fylkesbiblioteket/e-boker/

Hvis du ikke har lånekort, men ønsker å opprette det selv for å bruke de digitale mulighetene uten å besøke biblioteket, kan du ordne deg digitalt nasjonalt lånekort her: https://bibliotekutvikling.no/2020/03/25/digitalt-nasjonalt-lanekort-lansert/

Trenger du tilgang til trådløst internett? Ta en tur til Skotterud sentrum og koble deg på gratis nett for alle: WiFi4EU. Det er god dekning utendørs i store deler av sentrum. Inne på biblioteket finner du oppslag om månedens passord og brukernavn til trådløst gjestenett.

Noen av bibliotekets planlagte arrangement i koronatida har ikke blitt avlyst, men gjennomført ved direktesending på bibliotekets Facebook-side. For å se det som allerede er publisert, kan du se på videoene som fortsatt er tilgjengelige. Utendørs arrangement har blitt og kan også bli gjennomført etter at regjeringen åpnet for at det kan være 50 personer til stede på offentlig sted med en ansvarlig arrangør. Foreløpig har vi ikke arrangement innendørs. 

Les mer om de ulike arrangementene på facebook

Vi selger bygdebøkene!

Hans Børli

 

 

Klikk for stort bilde

"Lesning er en bra ting - bare du ikke får bokstøv i undringens blå øyne" (Hans Børli)