Akkori Gakkori

Klikk for stort bilde

 

Barnehagebarna fra Magnor barnehage fikk høre om en panda med veranda, at det finnes søte ord, sure ord, gode ord, stygge ord og masse tulle – og tøyseord.

Kulturskolen ved Anita Ihler, Mårten Berget og Kjetil Hjerpset hadde invitert til forestillingen som sprudlet av masse humor, musikk, sang og eventyr. Bamsen Alf var med på scenen, men fikk VIP-plass på første rad på fanget til ei av jentene.  Eventyret «Gutten som gikk til Nordavinden for å kreve igjen melet» dramatisert av Anita ble godt mottatt.  

Klikk for stort bilde

 Musikk og lyder gjorde forestillingen ekstra levende og spennende. Trioen trollbandt de unge publikummerne, som lurte på hvor det ble av gullpengene Anita kastet til dem. De hørte jo så tydelig lyden av mynt som gikk i lufta og landet… Ja, hvor landet de? Mårten får ta litt av skylden for at pengene aldri landet slik at ungene kunne plukke dem opp!

Klikk for stort bilde

-Nå har vi fantasert mye, sier Anita, - derfor skal jeg synge en sang om noe som er helt sant. Alf ville tilbake på scenen, og vinket ivrig til ungene da forestillingen var slutt.

 

 

 

 

 

Tekst og foto: Mona Rolfsdatter Olsen