Lærere i kulturskolen

Det er godt kvalifiserte lærere som jobber her. Alle har jobbet i sitt fag i mange år og har lang erfaring i å jobbe med barn.

Anita Ihler - er rektor i Kulturskolen. Hun er utdannet førskolelærer med fordypning i drama og musikk fra høyskolen i Vestfold. Har holdt på med drama, teater og musikk både i form av tekstskriving, formidling, opptredener og opplæring både med og for barn i mange år. Har arbeidet i barnehage og skole. Hun har mange års ledererfaring og arbeider kreativt med teater og drama som kulturformidling. Anita er aktivt med i revy - og teaterlivet i regionen utenom arbeidstiden. 

Inger-Marie Berg underviser i tegning/maling. Hun har diplomeksamen fra Statens Håndverks- og Kunst-industriskole. Når hun ikke underviser i kulturskolen arbeider hun som smykkekunstner.

Jytte Stjerne Berg underviser i piano, gitar og solosang. Hun er også kordirigent. Jytte har hovedfag i musikk fra universitetet i Ålborg. Hun har undervist 11 år i videregående skole.

Kjetil Hjerpset  underviser i gitar, bass og samspill. Han har musikkutdannelse fra Musicians Institute i Los Angeles og har lang fartstid som musiker i revy, teater, show og ulike band.

Per Jansson underviser i slagverk og samspill. Han er utdannet ved Musik-högskolan i Gøteborg på  slagverk. Han underviser også på musikkskolen i Torsby.

Hilde Finsrud underviser i klarinett, saksofon og samspill. Hun er lektor i drama og teater, danser folkedans og har tilleggsutdanning i musikk. Ved siden av å undervise lager Hilde forestillinger med fortelling, musikk og teater.

Nils Hornslien underviser i gitarspill og samspill. Han har utdanning som utøvende jazzgitarist fra konservatoriet i Trondheim (NTNU, "jazzlinja"). Har i tillegg musikkvitenskap og pedagogikk. Ved siden av å undervise på kulturskolen er han profesjonell gitarist. Nils er også vår ekspert på lyd og musikkteknologi.

Erik Jonehög underviser i fele og sang. Han har utdanning fra Stockholms musikpedagogiska institut (SMI). Han underviser også på musikkskolen i Årjäng.

Kontakt

Anita Ihler
Anita Ihler
$(TITTEL)
474 64 535