Kakefest

Med et så godt resultat økonomisk forrige år, har alle ansatte fortjent kake, sier konstituert rådmann, Evy Anne Vestli Heggen. 

Feiret med kakefest

Med et så godt resultat økonomisk forrige år, har alle ansatte fortjent kake, sier konstituert rådmann, Evy Anne Vestli Heggen. Sykefraværet har også gått ned, - enda en grunn til å feire. Det viser at det er all right å være på jobb.

Stor bestilling

Fredag før påske gikk 14 store marsipankaker ned på høykant på alle arbeidsplasser og rådhuset, unntatt helseetaten, som skal kose seg med 14 like store og gode kaker, levert av Andrea Ingelsrud.                                                                                                                             

Det var morsomt å legge inn en stor bestilling hos Andrea som er helt i starten, og kakene er en god investering i ansatte, mener Evy Anne.

Gulrot for ny innsats

Den siste kaka vi hadde, var da vi gikk ut av Robek, sier Kamilla Thue. Det er ikke kake i eningen her, -vi skjemmer ikke bort folk. Men det er hyggelig å påskjønne litt. Folk blir motiverte for ny innsats. 

Ja, vi ligger an til et godt resultat i 2017 også, sier Evy Anne. 

Kaka er skikkelig god, - ei ordentlig overskuddskake. Vi burde ha kake hver fredag, for vi står på litt ekstra hele tida, sier Geir Melbye, teknisk etat. Hvis noen har kake hver fredag vil vi gjerne være med å dele den blunker han. Til sommeren har han og de andre karene mye asfaltering på planen.

kakefest1 kakefest2 kakefest3 kakefest4 kakefest5 kakefest6 kakefest7 kakefest8

 

 

Publisert av Pernille Sandvold. Sist endret 24.04.2017 09:22