Nå blir det enklere å finne ut hva som skjer i distriktet!

Kommunene i Kongsvinger regionen går sammen med glåmdalen om en felles arrangementskalender.

Skal du arrangerer et arrangement eller lurer du på hva som skjer? Den nye løsningen skal gjøre det enklere for innbyggere å finne informasjon om alt som skjer og for arrangørene å nå ut til de!

Kalenderen er ment for både store og små arrangementer, men vi oppfordre til å legge inn så mye god informasjon om arrangementet som mulig! Tid, sted, dato, bilde og en kort beskrivelse

Det er gratis å dele arrangementer, det eneste du trenger å gjøre er å opprette en aID-bruker og fylle ut skjemaet som du finner inne på hver enkelt kommunes kalender eller på kalenderen på Glåmdalen.

Eidskog holder møte for lag og foreninger 2 mai på Rådhuset klokken 18:30 og det vil her også gis litt informasjon om den nye løsningen.

Vi oppfordre alle til å teste litt selv men trenger du litt hjelp eller veiledning kan du henvende deg hos servicetorget.

Eidskog sine arrangementssider finner du her: https://www.hvaskjer.nu/eidskog?daily=1