Regionale kurs om spillemidler

Går ditt lag med en drøm om et nytt anlegg for  idrett, fysisk aktivitet eller friluftsliv? Ønsker dere å finne ut om dere kan søke spillemidler? Da er dette kurset noe for deg!

Målgruppe:  Lag og foreninger innen idrett og friluftsliv, idrettsråd, velforeninger, kommuner

Kursholder:  Kari Nilssen, rådgiver idrett og fysisk aktivitet, Hedmark fylkeskommune.

Hvor og når: Kongsvinger (Kommunehuset, kommunestyresalen 2.etg): mandag 2.oktober kl.18.00 Elverum (Kommunehuset Folkvang, Store auditoriet): tirsdag 3.oktober kl.18.00 Tynset (Kommunehuset, kommunestyresalen): onsdag 4.oktober kl.18.00 Hamar (Hamar rådhus, kommunestyresalen): torsdag 5.oktober kl. 18.00

Velg selv hvilket kurs som passer best, uavhengig av region.

Kurset består av:

1. Presentasjon av nytt søknadsskjema i ny dataløsning

2. Hvem kan søke om spillemidler?

3. Hva kan man få spillemidler til? Ordinære anlegg, nærmiljøanlegg

4. Idrettsfunksjonell forhåndsgodkjenning

5. Krav til søknaden

6. Saksbehandlingsprosess

7. Regnskap og revisjon

Kurset varer i ca. 2 timer. Ta gjerne med egen pc. Kursholder kan holde på en time til i etterkant med konkret veiledning for prosjekter og søking om det er ønskelig.

Påmelding via https://goo.gl/forms/6bjrg4GOPZZNnaSz1 innen 25.september.

Nærmere opplysninger:
Hedmark fylkeskommune v/Kari Nilssen 480 74 327 / kari.nilssen@hedmark.org