Ordføreren hilser

Jeg heter Kamilla Thue og ble valgt som ordfører etter kommunevalget i 2015.

Grensekommunen Eidskog ligger midt i «hjertet av Skandinavia».  Lengst sør i Hedmark grenser vi mot Kongsvinger, Sør-Odal, Nes og Aurskog-Høland, og mot Eda i Sverige. Her har vi nærhet både til Oslo, Gardermoen og Karlstad. Vi har lange tradisjoner i å ta imot folk som er på veg, alt fra konger og pilegrimer til turister og trailersjåfører. Denne beliggenheten har alltid gitt oss impulser utenfra og gjort oss til det vi er i dag.

Eidskog er et godt sted å bo! Vi prioriterer en trygg og god skole og et godt oppvekstmiljø for barna og ungdommene våre. Frivillige lag og foreninger er viktige i samfunnet vårt – og bidrar til et bredt tilbud innen idrett og et rikt kulturliv.

Skogen har alltid vært viktig for Eidskog, både som næringsvei og for rekreasjon. Hos oss ligger alt til rette for de gode jakt- og fiskeopplevelsene.

Vi er særlig stolte av å være hjemkommunen til «skogens dikter» Hans Børli. Gjennom sin diktning forteller han oss mye om å være menneske i en stor og omskiftelig verden. I 2018 skal vi markere100-årsjubileum for hans fødsel.

Kom til Eidskog! Bli hos oss en time, en dag eller hele livet om du vil. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Ta gjerne kontakt med meg og oss! Vi lytter gjerne på alle gode innspill til hvordan vi kan gjøre kommunen vår enda bedre!

Velkommen!

Kamilla Thue