Koronatelefon og teststasjon for kommunens innbyggere

Klikk for stort bildeIllustrasjonsbilde

Vi ønsker at alle som har symptomer på covid-19 eller som mener at de kan være smittet, tar kontakt med koronatelefonen for å bestille test. Vanlige symptomer er feber, hoste, tungpustethet, hodepine, sår hals, tap av smak- eller luktesans eller sykdomsfølelse.

Testing

Drop-inn på Magnormoen teststasjon 08.00 -21.00 Mandag-søndag
    Husk å ha fødsels –og personnummeret klart på den / de som skal testes.

Koronatelefonen – tlf. 48 99 92 78 er åpen mandag - fredag kl. 9.00-11.00 og 13.00-15.00, lørdag og  søndag fra kl. 09.00-11.00

Testing for innbyggere i Eidskog kommune er lokalisert på samme sted som grenseteststasjonen på Magnormoen. Kjør til venstre før kontrollområdet til Toll og Statens vegvesen.

Koronatest og reiser

Viktig informasjon til personer som skal reise ut av Norge og har behov for covid-19 test.

Kommunens tilbud om koronatester er forbeholdt de som har symptomer, har vært i nærkontakt med personer som kan være smittet og de som kommer fra utlandet.

Skal du reise til utlandet og har behov for test, må du ta kontakt med privat helseaktør. Kommunen kan ikke garantere at testsvaret kommer innen en viss tid og utsteder heller ikke skriftlig bekreftelse på testresultat hvis du ikke har tilgang til Helsenorge.

Testresultat