NAV, arbeid og næringsdrivende - tiltak

Gjennåpning torsdag 02.09.21.
Informasjon og midlertidige åpningstider for publikumsmottak og dropp-inn ved NAV Eidskog.

NAV følger fortsatt helsemyndighetenes råd om å unngå mest mulig fysisk kontakt med hensyn til den nye smittebølgen og økt risiko for smittespredning av covid-19.
    Ved henvendelser som haster og som ikke kan løses via digitale kanaler eller pr telefon, kan du henvende deg i mottak følgende tider:

Mandag kl. 12.00 - 14.00
    Torsdag kl. 12.00 - 14.00

Tidene nevnt over er med forbehold og i forhold til at smittespredningen ikke øker lokalt og regionalt. Dette kan føre til at gjenåpningen utsettes til en senere dato eller at det med kort varsel blir stengt for uplanlagte henvendelser. Kontorets åpningstider er fortsatt den samme: man-fre 08:00-15:30

For henvendelser som er av akutt eller mer alvorlig art og som ikke kan løses via digitale kanaler eller nav.no skriv til oss - kan man ringe kontorets vakttelefon. Se nedenfor. Derfra gjøres en vurdering og avklaring i forhold til situasjonen og videre dialog og kontakt form.

• Er du i en opplevd krisesituasjon? Ring vår vakttelefon: tlf: 412 75 973.
    • Gjelder det permittering, dagpenger, forskudd, lønnskompensasjon eller andre arbeidsrelaterte saker så finner du dette på nav.no
    • Dersom du trenger mer råd og veiledning kan du ringe: tlf. 400 16 977  eller tlf.  414 27 471.
    • Vi minner om at nav.no er åpent døgnet rundt og at også Kontaktsentret 55 55 33 33 kan benyttes.

Tilskudd og nyttig informasjon for næringsdrivende