Stor skogbrannfare!

Klikk for stort bildeDet er meldt stor skogbrannfare på oransje nivå i helgen Østafjells, men lokalt for Eidskog kommune går vi i helgen helt opp på rødt nivå etter skogbrannfareindeksen.

Det er det høyeste nivået og vi ber om at dere er meget varsomme når det gjelder ild og risiko for gnistdannelse.

For mer info se mer på www.varsom.no og https://skogbrannfare.met.no/

Kanalskogen hyttefelt

Klikk for stort bilde Jøra Bygg   

Kanalskogen ligger sørvest i Eidskog kommune, lengst sør i Hedmark fylke inntil fylkesgrensen til Akershus. Området ligger på et sørvendt høydedrag som gir fin utsikt til Mortsjølungen og visuell skjerming mellom de ulike tomtene. Kanalskogen er et hyttefelt med plass for totalt 45 nye fritidsboliger.

De store utearealene gir mulighet for å velge sol eller skygge. Kanalskogen har fått navn etter Soot-kanalen som er et gammelt sluseanlegg for fløting av tømmer motstrøms og over til Haldenvassdraget.

Med en avstand til Oslo på rundt  en times kjøring (ca. 8 mil) og 45 minutter fra Lillestrøm er dette et ypperlig sted å ha en hytte i en ellers travel hverdag. På Kanalskogen er det lagt til rette for rolige og avslappende dager, skulle du derimot ønske en mer aktiv tilværelse på hytta, finnes flotte turmuligheter både til fots, med sykkel eller i kano.

Hyttene leveres av Jøra Hytter, AS. For tomteprosjekt, se https://jora-bygg.no/tomteprosjekt/kanalskogen/.

Til toppen