Spørreundersøkelse - Leve hele livet i Eidskog

I Eidskog kommune er det et mål at innbyggerne i Eidskog skal ha god livskvalitet og mestre eget liv lengst mulig. I tillegg skal de være trygge på at de får de tjenestene de trenger når de har behov for det.

Showmiddag for eldre i festsalen

Er du over 65 år og bosatt i Eidskog?  Vi markerer «Verdensdagen for eldre» og inviterer til hyggelig lag i festsalen på rådhuset, Skotterud. Av smittevernhensyn settes to dager av til arrangementet. Meld deg på den dagen som passer deg best:                                                 Onsdag 6.oktober kl. 15-18 Torsdag 7.oktober kl. 15-18

Nyinnvielse av fredsmonumentet på Morokulien

Vi har gleden av å invitere deg til nyinnvielse av Fredsmonumentet  LØRDAG 25. SEPTEMBER KLOKKA 14:00 Påmelding på SMS med navn til servicetorget, Eidskog kommune, telefon 488 95 500   Plakat (PDF, 4 MB)

Trygt hjem

Ungdom i alderen 15-21 år i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Pårørendeskole høsten 2021

Et undervisningstilbud til deg som er pårørende til personer med kognitiv svikt/ demenssykdom.

Eidskog er nest best i landet!

Etter uke 32 ligger Eidskog kommune på 2. plass i hvor langt man har kommet i covid-19-vaksinasjonsprogrammet.

Kulturprisen 2021

1. oktober er det frist for å nominere kulturprisvinner i Eidskog kommune for 2021.

Forhåndsstemming

Fra og med 10. august til og med 10. september kan du forhåndsstemme på Eidskog Rådhus. Bruk inngangen fra Børli’s plass ved formannskapssalen.

Nå får du digitalt valgkort

Denne uken sender Valgdirektoratet ut 3,5 millioner digitale valgkort. - Dette markerer starten på valget, sier direktør Bjørn Berg.

Årets lederpris fra Norsk sykepleierforbund - Innlandet

Vi gratulerer Anita Johansen, Leder på Helsetunet med årets lederpris fra Norsk Sykepleierforbund!